Magazin online cu sute de tricouri personalizate online






Vizitatorul este atat de fericit cand intra pe site-ul magazinului online cu sute de tricouri personalizate online, incat nu stie la ce sa se uite mai intai si de care oportunitate sa profite.

Produse alese pe spranceana pot fi comandate cat mai usor cu putinta, stand in fotoliu cu o cana de ceai aromat in fata si cu o punga de pop corn sau o bucata de placinta cu mere.

Site-ul este bine structurat, fiindca in magazin sunt mii de produse ce pot fi facute cadou si de care tot omul are nevoie.

Poate ca un vizitator care are multi sarbatoriti intr-o luna va fi tentant sa inceapa explorarea site-ului de la rubrica Discounturi.

Iata ce vesti bune va gasi el aici:

1. La comenzi de peste 150 de lei ce urmeaza sa fie livrate in Bucuresti, transportul este 100 % gratuit.

2. Cine cumpara de 200 de lei si sta la sute sau mii de kilometri de Bucuresti are de asemenea livrarea gratuita.

3. La cumparaturi in valoare de 300 de lei se acorda o reducere de pret de 7% la finalizarea comenzii si bineintales ca se obtine si transportul gratuit.

4. Nu este greu sa aleaga cineva marfuri in valoare de 500 de lei. Daca nu stie de reduceri, la finalizarea comenzii va descoperi ca plateste mai putin cu 9 %.

5. Persoana care pune in cos produse de 900 de lei, plateste cu 11% mai putin.

Acesta este cel mai placut mod posibil de a incepe o vizita pe site-ul magazinului online Tricouri-misto.ro.

Scepticii se vor gandi ca reducerile de preturi vin sa ajusteze putin tarifele care sunt enorm de scumpe, dar nu este asa.

Un tricou personalizat, de calitate superioara costa sub 40 de lei si nu poate fi gasit altul mai ieftin in alta parte GARANTAT.

Se stie ca bumbacul este un material scump pentru ca are niste calitati pe care nu le au alte materiale. In primul rand, retine transpiratia si vara ofera celui care il poarta o senzatie de racoare. El nu se lipeste de piele ca materialele sintetice. Si iarna, bumbacul este purtat cu placere, fiindca retine caldura. In al doilea rand, niciodata bumbacul nu agreseaza pielea si isi pastreaza aspectul frumos mult timp.

Bumbacul nu se scamoseaza, nu se ingaureste, se calca usor si nu se decoloreaza la spalat.

Orice cumparator poate deveni designer pentru o comanda. El poate realiza un tricou sau mai multe cu grafica sa si cu mesajul sau.

Nu exista satisfactie mai mare pentru cineva decat sa stie ca a realizat un produs pentru cineva si sa vada ca a iesit un lucru deosebit de care cel care il primeste se bucura mult!

Aceasta forma de personalizare poate fi si un test pentru cei care vor sa devina creatori de moda. Ei isi fac ucenicia pe site, iar daca rezultatele sunt cel putin decente, vor continua.

Tricouri personalizate exista si sunt grupate pe categorii sa fie gasite mult mai usor cele de care vizitatorul, potential cumparator, este interesat.

Este placut ca persoanele care se iubesc sa poarte tricouri personalizate prin care isi exteriorizeaza sentimentele si arata lumii intregi ca formeaza un cuplu. Cand apare al treilea in familie ca rod al iubirii lor ei vor putea alege tricouri personalizate pentru intreaga familie. Daca tot se plaseaza comanda si vizitatorul descopera si canile personalizate, poate comanda si cate o cana pentru fiecare din familie sa se ajunga la valoarea la care transportul este gratuit.

Poate ca daca o persoana intra in magazinul online intr-o zi ploioasa va dori sa stie daca gaseste si umbrela in magazin si daca o poate personaliza. Este ca atunci cand in oras, cand ploua, trecatorii intra in cel mai apropiat magazin sa intrebe daca pot cumpara o umbrela din acel loc.

Exista un model de umbrela de calitate superioara la un pret avantajos si poate fi si personalizata. Umbrela cu deschidere automata are manerul din lemn.

De la tricourile pentru cupluri sau pentru familii, cumparatorul poate admira in voie piesele cu mesaje amuzante. Oricat de suparat ar fi in ziua aceea, cu siguranta ca va zambi de multe ori, fiindca acesta este rolul acestor mesaje si al acestor tricouri.

La fel va zambi si persoana care va primi un tricou cu Mos Craciun beat sau cu pompierul care bea de stinge.

Si rucsacurile impermeabile pot fi daruite sau cumparate pentru uz personal. Pelerina de ploaie se impune sa fie pusa in cosul virtual fiindca in curand vor urma zilele ploioase de toamna si va fi nevoie de ea. Pelerina va pastra si hainele uscate, dar si parul pentru ca gluga nu va permite ploii sa il ude pe curajosul care merge prin ploaie.

Oamenii pot fi curajosi cand merg prin ploaie sau pot fi nevoiti sa faca acest lucru.

La fel de util este suportul pentru carti de vizita argintiu care costa 10 lei. Cartile de vizita trebuie sa aiba un aspect impecabil si numai acest suport le poate tine drepte si nepatate.

Oamenii care lucreaza mult si la serviciu si acasa au nevoie de 4-5 agende tot anul, fiindca noteaza datele de contact ale colaboratorilor, detalii despre comenzile pe care le primesc, dar si informatii strict personale.

Una dintre agende costa 5,70 de lei, iar cealalta 9,90 lei. Sacosa personalizata nu se poate pierde, nici lua din greseala, iar sapca trebuie sa fie nelipsita de pe cap in zilele caniculare.

Vizitatorul magazinului nu are cum sa plece lasand cosul gol de pe un site cu atat de multe produse utile!

Mai nouă Mai veche