O femeie din Dolhasca a anunțat poliția despre moartea soțului abia la trei zile de la deces

Luni, 4 octombrie 2021, la ora 12:00, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată de Maria G., din satul Budeni, orașul Dolhasca, cu privire la faptul că concubinul acesteia, Petru P., în vârstă de 50 de ani, a decedat în cursul zilei de vineri, 1octombrie 2021.

În urma cercetărilor s-a stabilit că defunctul Petru P. era cunoscut cu afecțiuni medicale, respectiv în ultima lună acesta a suferit două preinfarcturi, însă nu s-a dus la Spital pentru investigații amănunțite, iar starea lui s-a agravat treptat. De asemenea, defunctul și nici familia nu au anunțat medicul de familie despre aceste evenimente.

Din spusele concubinei, vineri, în jurul orei 18.10, în timp ce aceasta se afla în locuința comună, bărbatu se afla întins pe pat, pe spate, deoarece nu se simțea bine, ocazie cu care a început să se simtă din ce în ce mai rău și apoi a murit.

Femeia este de părere că bărbatul a suferit un infarct din cauză că se neglija din punct de vedere medical, consumând excesiv băuturi alcoolice. Din primele cercetări efectuate în cauză, nu există suspiciuni că bărbatul a suferit o moarte violentă sau a fost victima vreunei infracțiuni.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche