Un bărbat din Grănicești și-a pus capăt zilelor în lunca cimitirului din Slobozia Sucevei

Luni, 4 octombrie 2021, în jurul ore 12:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați de Angela D., din Grănicești, cu privire la faptul că Ioan P., de 69 de ani, care se afla în câmp la tăiat porumb, l-a găsit pe soțul acesteia, Ovidiu D., de 56 de ani, spânzurat de o răchită.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatuul consuma frecvent băuturi alcoolice și a avut mai multe tentative de suicid în trecut. 

Vineri, 1 octombrie 2021, în jurul orei 16.00, fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Luni, 4 octombrie 2021, în jurul orei 12.00, Ioan P. se afla pe terenul său din lunca cimitirului din localitatea Slobozia-Sucevei și tăia porumbul, moment în care a identificat cadavrul lui Ovidiu D. spânzurat de un arbore de răchită.

Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost constatate urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la deces. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche