Accident provocat de un șofer beat pe șoseaua de centură a Sucevei

Duminică, 21 noiembrie 2021, la ora 17:30, lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe șoseaua de centură a municiului Suceava (VOP2) sunt două mașini avariate și este posibil ca unul dintre șoferi să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orelor 17:00 Andrei T., aflându-se la volanul unui autoturism BMW, circulând din direcția Șcheia către comuna Moara, a observat în bord un martor după care mașina s-a oprit. În timp ce aștepta o platformă pentru a fi tractat, din direcția Șcheia către Moara a circulat un autoturism Volkswagen Golf care a acroșat autoturismul BMW care era staționat, producând avarierea ambelor autoturisme.

La volanul autoturismului Volkswagen Golf a fost identificat Radu E., de 60 de ani, cu domiciliul în satul Liteni, comuna Moara.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul și-a dat acordul în vederea prelevării probelor de sânge, astfel că a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.