Bărbat depistat beat la volan pe strada Oborului din Gura Humorului

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la ora 23:30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni pentru identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice, a oprit pentru control un autoturism Renault care circula pe strada Oborului, dinspre strada Ștefan cel Mare către Obor, la volanul căruia se afla Mihai T., de 50 de ani, din Gura Humorului.

Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche