Bărbat găsit mort pe treptele casei, la Câmpulung Moldovenesc

Vineri, 12 noiembrie 2021, la ora 10:44, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de către Ilie M., din localitate, despre faptul că Calistrat Ș., din localitate, a fost găsit căzut în curtea casei.

Bărbatul în vârstă de 87de ani a fost observat, de către apelant, căzut în curtea imobilului, pe partea trotuarului care conduce către ușa de acces. La fața locului s-a prezentat uun echipaj de intervenție al Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc și un echipaj SMURD, care a constatat decesul bărbatului.

Fiul victimei, care are domiciliul în Timișoara, a declarat că tatăl său este cunoscut cu boli cronice cardiovasculare și prostată, iar în decurs de o lună a mai căzut de două ori pe treptele de la imobil, deoarece avea probleme de deplasare.

Trupul persoanei vătămate a fost ridicat şi dus la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă procedural autopsia cadavrului.

În cauză nu au fost ridicate suspiciuni privind săvărșirea vreunei fapte prevăzute de legea penală, asupra vieții și integrității corporale, fiind continuate cercetările pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche