Bătaie din cauza locului de pășunat între doi ciobani din comuna Ciprian Porumbescu. Polițiștii au deschis dosar penal

Vineri, 12 noiembrie 2021, la ora 11:58, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 despre faptul că Mihai S. a fost agresat fizic de Constantin P., în satul Ciprian Porumbescu.

Persoana vătămată s-a prezentat la sediul Postului de Poliție unde a declarat că locuiește în Ciprian Porumbescu, deține mai multe ovine, iar în jurulorei 11:00, se afla cu oile la pășunat pe terenul lui Gheorghe J., pe raza satului Ciprian Porumbescu, având permisiunea acestuia. 

Bărbatul s-a întâlnit cu Constantin P., care de asemenea deține mai multe ovine. În urma unor discuții în contradictoriu, Contantin P. i-a reproșat faptul că persoana vătămată paște oile pe terenul respectiv, iar din acestă cauză el nu are unde să ducă oile la pășunat, moment în care l-a lovit pe Mihai S., provocându-i leziuni ușoare.

Persoanei vătămate i s-a adus la cunoștință că se poate prezenta la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de „lovirea sau alte violențe” faptă prev. de art. 193 alin. (1) din C. pen.
Mai nouă Mai veche