După trei înfrângeri usturătoare, antrenorul Florin Cristescu și-a luat adio de la Bucovina Rădăuți

Bucovina Rădăuți a rămas fără antrenor. Clubul de Liga a III-a s-a despărțit de principalul Florin Cristescu după o serie de trei înfrângeri consecutive: 0-4 cu Dante Botoșani, 1-0 cu CSM Pașcani și 5-0 cu Sporting Vaslui. 

De pregătirea echipei se va ocupa, deocamdată, căpitanul Bucovinei, Ionuț Plămadă. 

„Antrenorul echipei CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI a cerut rezilierea contractului pe care îl are cu clubul nostru. Domnul Cristescu a considerat că în urma ultimelor rezultate obținute de echipă este necesară o schimbare la echipă și a avut o întâlnire cu domnul Corneliu Lucescu, patronul firmei Tarsin, unul din sponsorii principali ai echipei și cu președintele clubului, domnul Manuel Costache, întâlniri în urma cărora a cerut rezilierea contractului.
De asemenea, el le-a mulțumit jucătorilor pentru tot ce au realizat împreună, urându-le succes în continuare!”, se arapă pe pagina de Facebook a clubului. 

„Îi mulțumim domnului Florin Cristescu pentru tot ce a făcut la clubul nostru. Un adevărat profesionist care a venit lângă echipă într-un moment greu, de reorganizare, și care a construit această frumoasă echipă. Împreună cu jucătorii și cu domnul Corneliu Lucescu îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI și îi urăm succes în viitor!", a spus președintele Bucovinei Rădăuți, Manuel Costache. 

„Echipa va fi pregătită în continuare de către căpitanul echipei, Ionuț Plămadă care va fi ajutat de Dragoș Tătar și Cristi Butnariu”, au mai precizat cei de la Bucovina Rădăuți. 
Mai nouă Mai veche