Femeie rănită după un accident cu trei mașini, în dreptul primăriei Ipotești

Joi, 18 noiembrie 2021, la ora 14:30, Biroul Rutier Suceava a fost sesizat prin lucrători din cadrul Postului de Poliție Ipotești despre faptul că pe DJ 208 A, în interiorul localității Ipotești, județul Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar ulterior, după întocmirea documentelor de constatare, una dintre persoanele implicate a solicitat o ambulanță întrucât acuza dureri în zona toracică și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie toracică”.

În urma cercetărilor s-a constatat că la ora 13:00, Cezar Stănescu, de 20 de ani, din comuna Bosanci, a condus autoturismul Mercedes pe DJ 208A, în interiorul localității Ipotești, având direcția de deplasare dinspre Bosanci spre Suceava. Ajungând în dreptul primăriei din Ipotești, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Polo condus de Paulina R., din Berchișești, pe care l-a proiectat în autoturismul Dacia Logan condus de Viorel L., din Ipotești.

Cezar Stănescu a fost sancționat contravențional, cf art. 51 din OUG 195/2002 R.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Cerctarea evenimentului a fost preluat de cadrele Biroului Rutier Suceava. În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 al. 2 și 3 din C. pen.
Mai nouă Mai veche