Femeie rănită într-un accident rutier, la Poiana Micului. Un șofer a intrat cu viteză într-o curbă la stânga și a pierdut controlul mașinii

La 26 noiembrie 2021, în jurul orelor 14.50, Ionel F., de 36 ani, din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Bora pe DJ 177, în localitatea Poiana Micului, având direcţia de deplasare spre Mănăstirea Humorului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă, intrând cu maşina în şanț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a Luminiţei F., pasager pe locul din dreapta faţă, care a fost transportată la Spitalul răşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „ traumatism cranio-cerebral ușor fără pierderea cunoştinţei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche