Rezultate foarte bune la Raliul Bucovinei 2021 pentru piloții suceveni Marcel Cioltan și Radu Rey

Mult așteptatul raliu al Bucovinei a revenit în programul competițional după o pauză foarte lungă. Un raliu reinventat după 33 de ani de la ultima ediție de o echipă de organizatori profesioniști care au făcut tot posibilul să fie gazde perfecte pe durata întregii competiții.

Raliul a început vineri, cu o prezentare a echipajelor în zona pietonală a municipiului Suceava, urmată de o sesiune de antrenamente cronometrate în imediată apropiere a orașului.

Ziua de sâmbătă urma să aducă bătălia cu secundele pe cele 6 probe speciale care se arătau foarte dificile datorită temperaturii scăzute. Toate acestea într-un peisaj de toamna perfect, un total de 80 de km de probă specială urmând să fie parcurși de cele 67 de echipaje participante.

La această ediție aniversară, a X-a, au participat și singurii piloți suceveni din Campionatul Național de Raliuri, Marcel Cioltan din Câmpulung Moldovenesc și Radu Adrian Rey din Vatra Dornei, din cadrul echipei Danny Ungur Racing.

Echipajul format din Marcel Cioltan și Ionuț Popa a concurat pe un superb Subaru Impreza WRX obținând un remarcabil loc 1 pe podiumul grupei Național 11 și locul 8 în clasamentul general, iar echipajul format din Radu Adrian Rey și Iulian Ichim a concurat în premieră pe o mașină de raliu de fabrică Peugeot 208 R2, obținând o clasare excelentă pe podium, respectiv locul 2 în grupa A1 și locul 7 în clasamentul general Rally 2.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.