Șofer cu permisul reținut, depistat beat la volan pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, un echipaj de poliție rutieră care își desfășura atribuțiunile de serviciu pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc a constatat faptul că, în jurul orei 00:15, Ilie B., de 35 de ani, a condus un autoturism Volkswagen cu viteză excesivă, moment în care echipajul de politie a plecat în urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ doi kilometri, acesta conformându-se în final şi oprind pe partea dreaptă.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică în valoare de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că acesta deține permis de conducere, însă cu mențiunea „cu restricții - suspendat”. 

Celui în cauză i s-a adus la cunoștință obligativitatea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, sens în care acesta și-a exprimat consimțământul scris cu privire la desfășurarea acestei proceduri, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.

Se vor face verificări cu privire la starea permisului de conducere, iar în cazul în care se va impune se va dispune o măsură preventivă.
Mai nouă Mai veche