Un tânăr de 20 de ani a murit din senin în timp ce lucra într-o fermă de bovine din Poiana Stampei

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la ora 17:55, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că Andrei C., în vârstă de 20 de ani, a fost găsit decedat într-un grajd.

Evenimentul s-a produs în ferma de bovine care îi aparține lui Ionel C., din Poiana Stampei. În dimineaţa zilei de sâmbătă, bărbatul l-a sunat pe Andrei C. şi l-a chemat la fermă să îl ajute la treburile gospodăreşti.

La fermă, tânărul a lucrat împreună cu proprietarul și Marinela C., soția acestuia, el având sarcina să cureţe canalul de gunoi al grajdului cu ajutorul unei roabe, iar gunoiul să îl scoată afară. 

În jurul orelor 17.30, în timp ce tânărul era în grajd şi încărca gunoi în roabă, acesta a căzut din senin şi a strigat, fiind auzit de către Marinela C., care venea în grajd, fiind urmată de soţul acesteia. Cei doi l-au tras de lângă canalul de gunoi până lângă un robinet amplasat pe peretele adăpostului de animale, unde l-au spălat cu apă iar bărbatul a apelat 112 pentru a solicita intervenţia ambulanţei. Deoarece tânărul avea puls a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde a fost pronunţat decesul acestuia.

La unitatea spitalicească, s-a procedat la examinarea cadavrului de către tehnicianul criminalist, fără a fi identificate urme de violenţă şi nici urme specifice de electrocutare.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei, fiind notificat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medicolegale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche