Șofer de BMW depistat fără permis la volan după ce a fost oprit în trafic pentru că avea folii pe geamurile din față, în Burdujeni

Marți, 9 noiembrie 2021, în jurul orelor 09.30, un echipaj de poliție, în timp ce acționa pe raza cartierului Burdujeni, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Iorga către strada Calea Unirii, deoarece avea aplicate folii neomologate RAR pe geamurile laterale.

La volanul autoturismului BMW a fost identificat Gabriel B., de 35 de ani, din satul Bucșoaia, orașul Frasin. 

Tânărul a declarat verbal faptul că permisul de conducere îl are suspendat. Fiind efectuate verificări în bazele de date, a rezultat faptul că tânărul a fost sancționat inițial pentru faptul că nu a respectat regimul de viteză, după care la 10 iulie 2021 a fost identificat de către organele de poliție în trafic, acesta fiind în perioada de suspendare, fiindu-i întocmit un dosar penal.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei pentru faptul că a avut aplicate folii neomologate pe geamurile laterale față, precum și cu reținerea certificatului de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche