Un bărbat care a murit strivit de un tractor a fost găsit la o zi după accident, la Slatina

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la ora 18.59, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că Ghiorghe D. a fost găsit decedat într-o râpă, pe câmp, la Slatina.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, însoțită de un tehnician criminalist din cadrul Compartimentului Criminalistic al Poliției municipiului Fălticeni. Anchetatorii au stabilit că bărbatul în vârstă de 71 de ani locuia singur în Slatina, județul Suceava, și deținea în proprietate un tractor agricol. În urma discuțiilor purtate cu fiul bărbatului, s-a stabilit faptul că vineri, în jurul amiezii, bărbatul s-a deplasat cu tractorul în extravilanul comunei Slatina, în zona denumită popular Bălănești Bălți, pentru a ara un teren agricol.

Sâmbătă,în jurul orelor 17:00, fiul bărbatului s-a deplasat la locuința tatălui său, negăsindu-l pe acesta la domiciliu, iar tractorul nu se afla în curte. S-a interesat prin vecini, stabilind faptul că tatăl său nu a fost văzut în curtea locuinței în această zi. Fiul a început să-și caute tatăl, deplasându-se în zona denumită popular Bălănești Bălți, unde acesta plecase la arat cu o zi înainte, ocazie cu care a găsit tractorul tatălui său răsturnat într-o râpă, iar bărbatul se afla strivit sub tractor, fiind decedat.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Suceava - Detașamentul Fălticeni pentru a scoate cadavrul de sub tractor și de asemenea a intervenit și un echipaj SAJ Fălticeni care a constatat decesul sus-numitului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a datei și cauzei decesului. Rudele nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului sau că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost anunțat Sserviciul de Medicină Legală Suceava pentru efectuarea necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 192 alin. (1) din Codul penal, care va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Slatina.
Mai nouă Mai veche