Un bărbat care a refuzat ajutorul medical a fost găsit mort în casă, la Fălticeni

Vineri, 5 noiembrie 2021, la ora 19:07, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că Constantin D., de 66 de ani, a fost decedat în locuința sa situată în municipiul Fălticeni.

Bărbatul locuia fără forme legale în municipiul Fălticeni și era vizitat periodic de prietenul său Nicolae T. Joi seară, în jurul orei 20:00, Nicolae T. l-a vizitat pe Constantin D., ocazie cu care l-a găsit căzut în bucătăria locuinței, însă în momentul în care a intenționat să-l ajute să se ridice, bărbatul s-a opus, spunându-i să-l lase în acel loc.

Vineri, în jurul orei 19:00, Nicolae T. s-a deplasat din nou la locuința prietenului său, ocazie cu care l-a găsit pe acesta în același loc unde se afla în seara precedentă, în stare de inconștiență. Bărbatul a apelat 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, membrii echipajului constatând decesul.

Bărbatul locuia singur și era cunoscut cu afecțiuni medicale, însă nu era înscris la vreun medic de familie.

Cu ocazia cercetării locului faptei nu au fost descoperite semne de violență pe suprafața corpului cadavrului, iar din interiorul locuinței nu se reclamă furtul vreunui bun. De asemenea, în locuință nu au fost descoperite urme de răvășire sau de luptă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Fălticeni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche