Un bărbat din Burdujeni a murit acasă după ce a refuzat să meargă cu ambulanța la Spital

Marți, 2 noiembrie 2021, în jurul orei 02.20, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată telefonic de Ambulanța Suceava cu privire la faptul că Jan P., de 77 de ani, a fost găsit decedat în locuința sa de pe strada Jean Bart din municipiul Suceava. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul suferea de afecțiuni cardiace. De câteva zile, bărbatul a acuzat o stare de rău, fapt pentru care luni, 1 noiembrie 2021, concubina sa Silvia I. a chemat ambulanța, dar bărbatul a refuzat internarea.

În dimineața zilei de marți, în jurul orelor 01.00, femeia a auzit că bărbatul acuză dureri, fapt pentru care a chemat din nou ambulanța. Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul. Celor doi li s-au făcut teste Covid-19, care au ieșit negative.

În urma cercetării la fața locului s-a constatat faptul că cadavrul nu prezenta urme de violență. Cadavrul a fost preluat de lucrători Efemer și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal penru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche