Un bărbat din Straja a murit strangulat de halatul agățat în șișcorniță

Lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, de către Marian J., din comuna Straja, cu privire la faptul că l-a găsit pe Dumitru B., de 57 de ani, din localitate, decedat într-o anexă gospodărească.

Victima venise la locuința surorii sale pentru a efectua diverse activități gospodărești. Din cercetări a rezulat că bărbatul tăia strujeni cu un tocător mecanic, iar acesta și-a agățat halatul cu care era îmbrăcat într-o roată a mecanismului, aceasta provocându-i strangularea.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul.  

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Rădăuți s-a constatat faptul că nu sunt urme vizibile de violență pe corp, iar în anexa gospodărească nu au fost identificate urme care să creeze vreo suspiciune.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosarul penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.
Mai nouă Mai veche