Un bărbat a murit călcat de o căruță cu lemne, în satul Gara Leu din Drăgușeni

Joi, 18 noiembrie 2021, la ora 16.47, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că o căruță cu lemne a trecut peste Dumitru L., din Drăgușeni, iar incidentul a avut loc pe câmp sub pădure, pacientul fiind la Dispensarul Drăgușeni.

La fața locului s-a constatat că Dumitru L., din Drăgușeni, în jurul orelor 15.30, a suferit un accident, fiind călcat de atelajul hipo, în timp ce conducea calul la o vale, pe un câmp, în apropierea satului Gara Leu, calul speriindu-se și nemaiputând fi strunit, a dezechilibrat conducătorul atelajului, care a căzut pe sol, după care peste acesta a trecut și căruța.

Căruța fiind încărcată cu lemne, victima a suferit leziuni multiple în zona capului, moment în care frații acestuia Petru L. și Ion L. văzând că nu respiră l-au transportat urgent cu o căruță la Dispensarul Uman Drăgușeni, solicitând ambulanța prin 112.

Decesul a fost declarat la orele 17:18 cu diagnosticul „stop cardio-respirator, neresuscitabil”, cadavrul prezentând multiple leziuni și răni deschise, echipajul de ambulanță precizând că o parte a acestora sunt incompatibile cu viața.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei cadavrului, care a fost dus la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” ce va fi solutionat de către lucrătorii Postului de Poliție Drăgușeni.
Mai nouă Mai veche