Un bărbat a murit după ce s-a înecat cu mâncare, la Stulpicani

Vineri, 19 noiembrie 2021, la ora 09:56, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că Aurel F., de 66 de ani, din Stulpicani, a murit în timp ce se afla la masă și s-a înecat cu mâncare.

Echipa operativă din cadrul Poliției orașului Frasin s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constatat că în acea dimineață bărbatul s-a trezit la ora 06:00, a mers și a făcut treburile gospodărești, iar în jurul orei 09:00 a revenit în locuință și i-a cerut soției să-i facă o cafea și mâncare.

Bărbatul s-a așezat la masa, a început să mănânce, a înghițit 2-3 linguri de mâncare, după care și-a lăsat mâinile pe lângă corp și capul pe masă și nu s-a mai mișcat.

Soția sa a încercat să-i acorde primul ajutor însă nu a reușit, ulterior a anunțat familia, iar nora a sesizat evenimentul prin intermediul 112.

La fața locului sa deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare medicul de pe ambulanță a constatat decesul.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche