A furat o sticlă de whisky din Lidl, dar a fost prins de agentul de pază și acum este anchetat penal de polițiști

Miercuri, 1 decembrie 2021, la ora 17.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către managerul Lidl cu privire la faptul că a fost surprinsă o persoană de sex masculin care a sustras o sticlă de whisky din magazin.

În camera de interpelare a magazinului a fost identificat Florin V. care a sustras de pe un raft o sticlă de whiskey Ben Bracken, de 700 ml, în valoare de 49,99 lei, după care a trecut de casa de marcat fără a o achita, fiind interpelat ulterior de un agent de pază la ușa de ieșire din magazin.

Sticla de whisky a fost ridicată de la cel în cauză și predată reprezentantului magazinului, care a menționat faptul că societatea nu dorește să se constituie parte civilă în procesul penal, întrucât bunul respectiv a fost recuperat și poate fi reintrodus în circuitul comercial.

Suspectul a fost condus la Sediul Secției de Poliție Burdujeni unde a recunoscut comiterea faptei, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prev și ped de art. 228 Cod Penal.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.