BMW furat de sub nasul proprietarului, la Negostina, în contul unei datorii mai vechi. Făptuitorul a fost prins de polițiști

Miercuri, 1 decembrie 2021, la ora 16:40, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuți au fost sesizaţi prin 112 de către Ionuț F. din Negostina, comuna Bălcăuți, cu privire la faptul că autoturismul său marca BMW a fost sustras.

În jurul orei 15.30, în timp se afla în incinta barului RioMarGab din Negostina, Vasile C., din localitate, i-a luat de pe masă, într-un moment de neatenție, cheia autoturismului BMW care se afla parcat pe drumul comunal neclasificat din dreptul unității comerciale.

Vasile C. s-a urcat la volanul mașinii și a condus pană la un garaj de pe raza orașului Siret, unde l-a parcat. La intersecția dintre DN2/E85 cu DJ 209D, pe raza orașului Siret, făptuitorul a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Formațiunii Rutiere Siret care acționa conform planului de acțiune pentru identificarea mașinii, iar din discuțiile purtate cu acesta a reieșit faptul că a sustras autovehiculul în contul unei datorii pe care persoana vătămată o avea către acesta.

Făptuitorul a predat autoturismul BMW organelor de poliție pe bază de dovadă și a fost predat către persoana vătămată.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1) din Codul Penal.
Mai nouă Mai veche