Bărbat găsit în comă alcoolică, inconștient, la volanul unei mașini care staționa în mijlocul drumului, la Marginea

Miercuri, 1 decembrie 2021, la ora 23:07, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 2E, în afara localității Marginea, județul Suceava, un autoturism marca Hyundai se află în staționare pe partea carosabilă, având luminile aprinse.

Autoturismul a fost identificat pe partea carosabilă având motorul oprit și fiind în staționare, luminile aprinse și ușile autoturismului blocate. Pe locul conducătorului auto a fost identificată o persoană de sex masculin, inconștientă și care nu dădea semne de cooperare, motiv pentru care a fost solicitat în sprijin un echipaj de descarcerare si o ambulanță SAJ pentru a putea extrage conducătorul auto care nu prezenta semne vitale.

La scurt timp la fața locului a sosit un alt echipaj care a spart geamul din dreapta spate al autoturismului marca Hyundai, iar de la volanul autoturismului a fost extras conducătorul auto, care devenise conștient, dar nu se putea coopera cu el. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca persona este vorba despre Remus R., din Arbore. 

Acesta a fost predat echipajului de ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „etilism acut”.
Mai nouă Mai veche