Doi algerieni și un sirian care au intrat ilegal în România, depistați la Falcău

Polițiștii de frontieră au depistat doi algerieni şi un sirian care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina. Cei trei cetăţeni străini sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Marţi, 14 decembrie 2021, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina s-au intensificat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale. Astfel, polițiştii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava şi Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au depistat trei cetățeni străini care se deplasau pe jos, dinspre frontieră spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii Falcău.

Deoarece nu își justificau prezența în zonă, aceștia au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că doi sunt cetăţeni din Algeria şi unul din Siria.

Aceştia au vârste cuprinse între 19 ani şi 34 de ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare se vor lua măsurile legale, conform procedurilor în vigoare.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.