Elev umilit de un taxator TPL Suceava care l-a dat jos din autobuz pentru că nu avea să-i dea rest

Un elev a fost umilit de un taxator al societății TPL a Primăriei municipiului Suceava, joi dimineață, fiind dat jos din autobuz pentru că nu avea bani ficși penru bilet.

Incidenul a avut loc joi dimineață, într-un autobuz care circula pe linia 4 Cinema - Obcini și a fost relatat de martori pe Facebook

Adolescentul i-a oferit taxatorului o bancnotă de 50 de lei pentru a-și plăti biletul de călătorie. Martorii povestesc faptul că taxatorul nu avea bani pentru a-i oferi băiatului diferența de bani rest de la tariful de călătorie de 2,5 lei. Din acest motiv, adolescentul a fost dat jos din autobuz la următoarea stație. 

„Un băiat de aproximativ 14 ani a dat taxatorului o bancnota de 50 de lei pentru un bilet . Taxatorul ofuscat ca nu are mărunt l a pus la următoarea stație sa coboare. Domnilor Ion Lungu, Lucian Harșovschi e normal așa ceva?”, a scris Oana Sologiuc pe Facebook. 

Societatea TPL SA Suceava deține monopol pe activitatea de transort în comun în municipiul Suceava. Acționar unic al societății este Primăria municipiului Suceava. 
Mai nouă Mai veche