Scandal într-un bar din Păltinoasa după ce un client a refuzat să plece la ora închiderii

Duminică, 12 decembrie 2021, la ora 22:24, lucrătorii Postului de Poliție Păltinoasa au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană face scandal și distruge la bar.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma verificărilor efectuate, a constatat că în jurul orei 22:05 vânzătoarea de la barul Adelfi Păltinoasa i-a solicitat lui Andrei Ionuț U.  să părăsească incinta barului întrucât trebuie să închidă. Clientul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să părăsească incinta barului, fapt pentru care vânzătoarea l-a anunțat telefonic pe administratorul firmei, Sorinel V.

Administratorul barului s-a deplasat la fața locului, solicitându-i clientului să părăsească incinta deoarece s-a terminat programul de funcționare. În acel moment clientul a devenit recalcitrant și i-a adresat injurii și cuvinte vulgare, refuzând să părăsească localul aruncând mai multe pahare pe jos, distrugându-le, fapt pentru care a cauzat un prejudiciu de 20 de lei.

Din cauza faptului că bărbatul s-a manifestat agresiv, administratorul a apelat poliția prin 112.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,distrugere” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253 alin. 1 din Codul Penal, care urmează a fi soluţionat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Păltinoasa.
Mai nouă Mai veche