Sub ochii polițiștilor, un tânăr s-a răsturnat cu mopedul în sensul giratoriu din Liteni. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru că nu avea permis de conducere

Duminică, 5 decembrie 2021, echipajul de poliție din cadrul Poliției orașului Liteni, desfășura activități specifice conform planului de acțiune organizat la nivelul IPJ Suceava pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, pe drumurile publice.

În jurul orelor 19.10, în timp ce se aflau în apropierea sensului giratoriu din orașul Liteni polițiștii au observat un mopedist care se deplasa în sensul giratoriu şi a pierdut controlul mopedului, căzând la pământ. Polițiștii s-au îndreptat către bărbatul care între timp s-a ridicat şi a tras modepul în afara părţii carosabile și au constatat că este Mihai A., de 33 de ani, din Liteni. Tânărul nu a suferit leziuni care să necesite îngrijiri medicale.

Fiindu-i solicitat şi permisul de conducere, tânărul a declarat verbal că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Procedându-se la verificarea în bazele de date ale Poliţiei Române, a rezultat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Față de cele constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche