Bărbat găsit mort în fața unei chilii de la Mănăstirea Slătioara

Miercuri, 26 ianuarie 2022, la ora 10.15, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112, de către Emanuel D., cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată la Mănăstirea Slătioara.

La fața locului s-a deplasat patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei care a constatat că în jurul orei 10.00 Constantin H., din satul Slătioara, comuna Râșca, județul Suceava, s-a dus la chilia unde locuia Radu A., de 67 de ani, din Dolhasca, care locuia fără forme legale la Mănăstirea pe stil vechi Slătioara, pentru a-i duce mâncare, ocazie cu care l-a găsit pe acesta căzut jos în dreptul chiliei, moment în care a solicitat intervenția unui echipaj medical, care s-a deplasat la fața locului și care a costatat decesul acestuia.

Din primele verificări a rezultat faptul că persoana decedată nu prezintă leziuni sau urme de violență fizică pe corp.

Din discuțiile purtate cu Valentin B., călugăr la Mănăstirea Slătioara, aceasta a declarat faptul că s-a întâlnit în acea dimineață cu persoana decedată, iar aceasta din urmă se simțea rău, suferind de mai multe afecțiuni. Bărbatul nu era înscris în evidențele vreunui medic de familie.

Polițiștii au anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei cadavrului, care a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche