Bărbat găsit mort pe o uliță de lângă casă, la Ulma

Miercuri, 26 ianuarie 2022, la ora 14:25, lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către medicul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava cu privire la faptul că Vasile I., în vârstă de 53 de ani, din comuna Ulma, a fost identificat decedat pe o străduță din localitate, în apropierea imobilului său de domiciliu.

În temeiul sesizării, s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, iar în locuința de domiciliu bărbatul de 53 de ani, fără a prezenta semne vitale. Din investigațiile și verificările efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul locuia singur într-un imobil situat pe raza comunei Ulma, județ Suceava, și era cunoscut ca fiind o persoană care consuma în mod frecvent băuturi alcoolice. Miercuri, bărbatul a fost identificat decedat de către doi vecini, pe ulița care face accesul către imobilul unde locuiește efectiv.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență. Persoana decedată era cunoscută cu boli asociate și nici nu urma vreun tratament medicamentos.

În locuință nu au fost identificate urme de răvășire care să creeze vreo suspiciune. De asemenea, în urma discuțiilor purtate cu sora persoanei decedate și cu vecinii acestuia, a rezultat faptul că nu există vreo suspiciune cu privire la deces.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 alin. (1) din Codul Penal, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.
Mai nouă Mai veche