Bărbat grav rănit după ce s-a împiedicat cu găleata cu lemne pe scări, la Câmpulung Moldovenesc

Duminică, 30 ianuarie 2022, în jurul orei 17.25, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că Ion M., din localitate, a fost transportat la de către Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral”, „contuzie de pumn stâng” și „contuzie torace anterior” și că este confuz, fără a se putea discuta cu acesta.

Lucrătorii din cadrul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc au declarat verbal faptul că la ora 13:45 bărbtul a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc de către un echipaj de ambulanță SMURD.

Lucrătorii din cadrul Spitalului muncipal Câmpulung Moldovenesc au discutat cu bărbatul, acesta povestind că în timp ce cobora scările de la domiciliul său, având în mână un recipient tip găleată încărcat cu lemne, s-a împiedicat și a căzut pe sol, fără a preciza mai detaliat.

Bărbatul a fost diagnosticat prezumtiv cu „traumatism cranio cerebral”, „contuzie de pumn stâng”, „contuzie torace anterior” și în jurul orei 15:00 a fost transportat la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea continuării investigațiilor medicale.
Mai nouă Mai veche