FOTO Accident la Pătrăuți! Doi tineri au scăpat cu viață într-un BMW scăpat de sub control. Mașina era modificată, având roll cage pentru curse

Un accident rutier s-a produs vineri seară, în jurul orei 22:30, pe DN2 / E85, între localitatea Pătrăuți și cartierul Ițcani al municipiului Suceava. 

Un autoturism care circula cu viteză excesivă a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit violent în șanțul de pe marginea drumului. 

Au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu modulul SMURD format din autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Sunt implicate două persoane, conștiente și cooperante, momentan asistate medical de către echipajele sosite la fața locului.

Doi bărbați în vârstă de 28 de ani, respectiv 32 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrjiri medicale și investigații suplimenatare. 

Autoturismul era modificat, având instalat roll cage, o structura tubulara construita în jurul cabinei, în interior, având ca scop protejarea piloților de curse în cazul accidentelor.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche