Incendiu la o locuință din Bogdănești

Marți, 4 ianuarie 2022, la ora 16.27, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că este un incediu la o casă în comuna Bogdănești, lângă societatea Nico Paul.

În jurul orei 16:20, Nicu O., în timp ce se afla la serviciu, la firma Nico Paul de pe raza localității Bogdanești, a fost anunțat de către fiul său cu privire la faptul că arde locuința parinților. Deplasându-se la locuința în cauză a constatat faptul că arde acoperișul în jurul coșului de fum.

Până la sosirea organelor de poliție și al pompierilor din cadrul ISU Făticeni, incendiul a fost localizat și lichidat de către o autospecială de la firma Nico Paul și o autospecială de pompieri voluntari din cadrul Primăriei Bogdănești.

În urma verificărilor de către pompierii din cadrul ISU Făticeni, cauza producerii incendiului a fost efectul termic de la un coș de fum neizolat corespunzător. Au ars șase metri pătrați din acoperiș, fiind cauzat un prejudiciu de 1.000 lei.

Urmare a incendiului nu s-au înregistrat victime omenești, iar focul nu a fost de natură a se extinde la alte anexe gospodărești.
Mai nouă Mai veche