Bărbat din Berchișești care și-a bătut soția, reținut în arestul IPJ Suceava

Un bărbat din comuna Berchișești care și-a bătut soția a fost reținut în arestul IPJ Suceava și este anchetat penal pentru infracțiunea de violență în familie. 

Agresiunea a avut loc în data de 12 decembrie 2021. În seara acelei zile, în timp ce se afla acasă, Vasile C. și-a lovit soția, cauzându-i-se prin acestea leziuni care au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale. 

Marți, 4 ianuarie 2022, în urma probatoriului administrat de către lucrătorii Postului de Poliție Berchișești, procurorul de caz a confirmat ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare prin care s-a dispus, la aceeași dată, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 199 alin. (1) raportat la art. 193 alin 2 din Codul Penal.

Având în vedere cele constatate, cât și starea de pericol creată în ceea ce privește buna conviețuire în cadrul familiei, la data de 4 ianuarie 2022, începând cu orele 10:30, s-a dispus, ca măsură preventivă, reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche