Jucătorii Forestei s-au răzgândit și pleacă în Croația fără antrenorul Ionuț Moșteanu

După patru ore de discuții, președintele Andrei Ciutac a reușit să îi convingă pe jucătorii Forestei Suceava să facă deplasarea în cantonamentul programat în Croația. Din autocar va lipsi antrenorul principal Ionuț Moșteanu.

„Tot lotul, inclusiv antrenorul cu portarii, pleacă în cantonament”, a anunțat Andrei Ciutac.

În autocar se va afla și basarabeanul Serghei Trofan, despre care președintele clubului a anunțat anterior că i s-ar fi reziliat contractul.

Din autocar va lipsi însă antrenorul principal Ionuț Moșteanu, aflat în conflict cu președintele clubului. În schimb, va face delasarea și antrenorul cu portarii Antonio Stoian, cel care inițial nu se afla nici el pe listă.

Decizia vine după ce plecarea spre Croația, programată pentru sâmbătă la ora 10:00, a fost amânată pentru că lui Ionuț Moșteanu i-a fost interzis accesul în autocar, iar jucătorii s-au solidarizat cu antrenorul și au refuzat să facă deplasarea.

Președintele clubului i-a informat că le vor fi reziliate contractele dacă refuză să își îndeplinească obligațiile contractuale și i-a invitat pe toți la Stadionul Areni. 

După patru ore de discuții, jucătorii au fost convinști să plece în cantonament.

„Galben-verzii” vor ajunge pe malul Mării Adriatice, la Medulin, pentru a participa la a opta ediție a turneului Arena Cup, alături de echipe din Croația, Serbia și Slovenia.

Programul „galben-verzilor” la Arena Cup: 
  • 12 ianuarie: Foresta Suceava - HNK Šibenik (Prima ligă din Croația) 
  • 15 ianuarie: Foresta Suceava - Istra 1961 (Prima ligă din Croația) 
  • 18 ianuarie: Foresta Suceava - OFK Žarkovo (Liga a II-a din Serbia) 
Echipele calificate din cele două grupe vor lupta pentru trofeul turneului.

Anterior, în ziua de luni, 10 ianuarie, Foresta are programată o partidă amicală cu NK Brezice 1919, echipă din Liga a II-a din Slovenia.

Mai nouă Mai veche