Pieton în stare de ebrietate lovit de o mașină pe drumul Udești - Verești

Marți, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 17:55, Alexandra M., în vârstă de 26 de ani, din satul Poieni-Suceava, comuna Udești, în timp ce conducea autoturismul Renault pe DJ 208B, din direcția Verești către Udești, l-a surprins pe Mihai S., de 44 de ani, din orașul Liteni, care se deplasa pe partea carosabilă din direcția Udești către Verești, pe sensul de mers Verești - Udești.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar: „contuzie lombara”. Bărbatul nu a rămas internat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest la Spitalul Județean Suceava, rezultatul fiind 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche