Accident provocat de un șofer băut pe strada Nicolae Iorga din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava

Marți, 4 ianuarie 2022, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Toyota pe strada Calea Unirii, iar la intersecția cu strada Nicolae Iorga, circulând pe breteaua de preselecție nu a respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Renault care circula pe strada Nicolae Iorga, fiind condus de un bărbat de 35 de ani, intrând în coliziune frontal-laterală cu acesta. Ulterior, între cele două vehicule a mai avut loc un impact față-spate.

În urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta spate a autoturismului Renault a solicitat intervenția unui echipaj medical și a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru investigații medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul șoferului autooturismului Renault și 0,35mg/l alcool pur în aer expirat în cazul șoferulu autoturismului Toyota. Au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche