Polițist lovit de un scandalagiu într-un bloc din Burdujeni. Individul a fost reținut în arest

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, la ora 23.31, la Secția de Poliție Burdujeni s-a primit prin 112 o sesizare de tulburare a liniștii publice, pe strada Muncii, la blocul 93. 

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care observat trei persoane de sex masculin care încercau să părăsească blocul. Patrula de siguranță publică a procedat la legitimarea persoanelor în cauză, stabilind că doi dintre ei sunt Constantin M. și Ion Andrei A. 

Cea de a treia persoană a început să devină violentă și recalcitrantă, adresând injurii și expresii jignitoare polițiștilor, după care a luat-o la fugă în interiorul blocului. Unul dintre agenți a plecat în urmărirea acestuia, iar după ce l-a prins, a procedat la încătușarea sa, moment în care a fost lovit de către bărbatul respectiv. Cu toate acestea, agentul a reușit prin procedeu tactic să îl culce la pâmânt pe agresor, să îl imobilizeze și să îl încătușeze.

Ulterior, persoana în cauză a fost condusă la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde s-a stabilit că este Alberto Ciurariu, de 23 de ani, din municipiul Suceava.

S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care a preluat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de articolul 257 alin. 1 și 4 din Codul Penal.

S-a dispus reținerea lui Alberto Ciurariu pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche