Ionuț Moșteanu rămâne antrenorul Forestei. Andrei Ciutac: „Am ajuns la un numitor comun”

Ionuț Moșteanu va rămâne antrenorul principal al clubului de fotbal de Liga a III-a Foresta Suceava, a anunțat, duminică seară, președintele Andrei Ciutac. 

„Ionuț Moșteanu continuă la Foresta. Dupa lungi discuții am ajuns la un numitor comun”, a transmis Andrei Ciutac,

Președintele Forestei a precizat că mai multe detalii despre modul în care va continua colaborarea cu Ionuț Moșteanu vor fi comunicate într-o conferință de presă care ar urma să fie organizată săptămâna viitoare. 

Aventura lui Moșteanu la Suceava părea să se încheie după ce la începutul anului a izbucnit un conflict deschis între antrenor și președintele clubului. Lotul Forestei a fost convocat pe Areni la câteva zile după Revelion pentru un cantonament în Croația, iar această decizie a stârnit nemulțumirea antrenorului. 

Moșteanu a afirmat că decizii privind lotul de jucători și organizarea cantonamentului au fost luate de conducerea clubului fără acordul lui, iar asta a dus la conflictul cu președintele.

La rândul lui, Andrei Ciutac a invocat o serie întreagă de nemulțumiri cu privire la pretențiile exagerate ale antrenorului, pretenții care nu pot fi asigurate de o echipă de Liga a III-a.

Lui Moșteanu i s-a comunicat printr-o adresă scrisă că nu va face deplasarea în Croația și nu va mai conduce antrenamentele echipei. La ora programată pentru plecarea în cantonament, Ionuț Moșteanu s-a prezentat la hotelul unde sunt cazați jucătorii, dar angajați ai unei firme de pază și protecție nu i-au permis urcarea în autocar.

La rândul lor, jucătorii au refuzat deplasarea, dar s-au răzgândit după ce au fost informați că neîndeplinirea obligațiilor față de club poate duce la rezilierea contractelor. 

Cu trei etape înainte de încheierea sezonului regulat, Foresta Suceava ocupă locul al doilea în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la un punct distanță de liderul Dante Botoșani, și este calificată matematic în play-off.


Articole pe aceeași temă:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.