Provita deschide la Suceava un Centru de Terapie a Durerii după o investiție de 2 mil. euro

Centrul Medical Provita, fondat de medicul Ovidiu Palea, se extinde în afara Capitalei cu o investiţie de 2 mil. euro în Suceava. „Resursa umană este o provocare absolut cruntă pentru că există o lipsă de personal”, spune medicul.  Până acum, dezvoltarea Centrului Medical Provita s-a făcut doar în Bucureşti.

Centrul Medical Provita, fondat de medicul Ovidiu Palea, investeşte pentru prima dată în afara Bucureştiului, piaţa pe care s-a dezvoltat până acum, şi va deschide în primăvara lui 2022 un centru de terapie a durerii în Suceava.

„Ne uităm în ţară şi depindem foarte mult de oameni. Am vrut să găsim locaţii pentru dezvoltare. În Suceava deschidem un centru de terapie a durerii în primăvara aceasta, un proiect de 2 milioane de euro. Este prima oară când ieşim din Bucureşti pentru că am găsit oameni“, a spus Ovidiu Palea în cadrul videoconferinţei ZF Private Health.

Din 2011, de când a fost înfiinţată prima clinică sub umbrela Provita, operatorul medical s-a dezvoltat doar în Capitală. 

În total, grupul Provita are două clinici medicale, două clinici de imagistică, un laborator de analize, un spital şi un centru de wellness şi recuperare.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.