Corala „Ciprian Porumbescu” organizează selecții

Sucevenii talentaţi, cu studii muzicale şi/sau cu experienţă în domeniul muzical, sunt aşteptaţi la selecţiile organizate de Corala Ciprian Porumbescu a Asociației „Sing Bucovina” pentru formula de concert a ansamblului: sopran, alto, tenor, bariton/bas.

Selecția va avea loc joi, 3 februarie 2022, începând cu ora 16:00, la sediul din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Sunt căutate persoane talentate, dornice să facă parte din corul emblemă al Sucevei. Este nevoie de disponibilitate pentru repetiții, concerte și deplasări în țară și în străinatate.

Invităm alături de noi membri entuziaști, talentați şi cu dragoste pentru arta corală, voci care să ne ajute să menţinem prestigiul acestui premiat cor sucevean, care şi-a dovedit in timp numele de ambasador al muzicii corale bucovinene în Europa. Aşa cum muzica modelează suflete, apartenenţa la grup, programul organizat şi pasiunea pentru cântec unesc oamenii.

„Echipa este diversă, de vârste şi profesii diferite, cu membri din cinci oraşe şi trei judeţe (Suceava, Botoşani, Iaşi), punctul comun fiind dragostea pentru muzica corală. Suntem mai mult decât voci care cântă împreună, suntem o echipă, o familie care contribuie benevol la realizarea unui produs artistic de înaltă calitate, realizând totodată o coeziune puternică a grupului”, a transmis managerul Ionuț Vichentie Ilisoi. 

Pentru informații îl puteți contacta pe managerul Ionuț Vichentie Ilisoi la numărul de telefon +40 743 880 485. 
Mai nouă Mai veche