S-a întors din Italia și în loc să stea în carantină s-a dus direct la păcănele. Polițiștii l-au amendat cu o mie de lei

Duminică, 23 ianuarie 2022, în jurul orelor 22.10, având în vedere Planul de acțiune privind verificarea modului de respectare a legislației și a interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2, un echipaj compus din lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, a identificat în incinta sălii de jocuri Royal ClubInvest SRL pe Gheorghe D., din Șcheia, Bănuț Viorel M., din Șcheia. 

Fiind întrebat despre prezența sa în acel loc, Gheorghea D. declarat verbal că s-a întors din Italia în data de 18 ianuarie 2022. În urma interogării bazelor de date, s-a stabilit că bărbat are obligația de a sta în carantină conform legislației în domeniu.

Totodată, Bănuț Viorel M. a declarat că a dorit să stea numai cinc minute în incinta sălii de jocuri și că nu este vaccinat și nici nu deține mască de protecție.

Având în vedere cele constatate, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a lui Gheorghe D. conform Legii 55/2020, art. 65, lit. i, cu amendă în valoare de 1.000 lei și îndrumarea acestuia către domiciliu.

De asemenea, Bănuț Viorel M. a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 55/2020 art. 65 lit. H cu amendă în valoare de 500 de lei și avertisment, iar Raluca L., gestionara sălii de jocuri, a fost sancționată conform Legii 55/2020, art. 65, lit. q cu avertisment.
Mai nouă Mai veche