Tânăr cu permisul suspendat, depistat la volan pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

Duminică, 23 ianuarie 2022, în jurul orei 22.10, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp își desfășura atribuțiile de serviciu pe strada Calea Bucovinei din localitate, a oprit pentru control autoturismul Renault care circula din direcția Vama spre Pojorâta.

La volanul autoturismului a fost identificată o persoană de sex masculin care a relatat verbal faptul că nu are asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere, legitimându-se ca fiind Alexandru C., în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în Câmpulung Moldovenesc.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat faptul că tânărul este posesor de permis de conducere, însă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice figurează cu restricții / suspendat.

S-a întocmit dosar cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, prevăzută de art. 335 alin. 2 din Codul Penal.
Mai nouă Mai veche