Tânăr care a furat alimente din Kaufland, anchetat penal de polițiști

La 17 ianuarie 2022, la ora 20:20, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un agent de pază din cadrul Kaufland cu privire la faptul că a surprins o persoană care a sustras bunuri din interiorul societății.

La fața locului a fost direcţionat un echipaj format dintr-un polițist din cadrul Biroului Ordine Publică şi un polițist local, care l-au identificat în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului pe Daniel B., de 21 de ani, care a sustras din interiorul magazinului produse alimentare în valoare totală de 63,15 de lei.

Tânărul a ascuns produsele sustrase în buzunarul interior din partea stânga al gecii cu care era îmbrăcat și a trecut de casele de marcat fără a le achita.

Prejudiciul în valoare 63,15 lei a fost recuperat în totalitate.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal, care va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava.
Mai nouă Mai veche