Tânăr care a venit beat acasă și a fost luat la palme de soție, salvat de polițiști după ce a sunat la 112

Vineri, 21 ianuarie 2022, la ora 22:20, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 32 deani, din Ciprian Porumbescu, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către soție. 

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tânărul este căsătorit de aproximativ șase ani și împreună cu soția au un copil minor, iar familia locuiește în satul Ciprian Porumbescu.

Vineri, în jurul orei 22.00, după ce tânărul a revenit la locuință, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a avut unele neînțelegeri cu soția sa, care i-a aplicat o lovitură cu palma peste față. Tânărul nu a dorit intervenție unui echipaj de pe ambulanță întrucât a considerat că rănile suferite sunt superficiale. Polițiștii i-au pus în vedere că are posibilitatea de a obține certificat medico-legal care să ateste leziunile.

S-a întocmit formularul de risc, ocazie cu care s-a constat faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție. Totodată, bărbatului i s-a înmânat un formular cu care să se adreseze Judecătoriei Gura-Humorului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.