Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă, la Crucea

Marți, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 15.39, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Crucea a avut loc un accident cu o persoană rănită.

Alexandru R., de 24 de ani, din Pașcani, județul Iași, în timp ce conducea autoturismul Ford pe DN 17B, din direcția Vatra Dornei către Broșteni, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe sensul opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului de pe locul dreapta față a autoturismului, care a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul: traumatism hemitorace stâng și umăr drept. Persoana rănită nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar i s-au recoltat și probe biologice de sânge la Spitalul municipal Vatra Dornei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche