Tânăr rănit într-un accident rutier pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava

Marți, 4 ianuarie 2022, la ora 18.10, polițiștii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat pagube materiale.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care a constatat avariile, a testat cei doi conducatori auto si i-a invitat la sediul politiei pentru intocmirea documentelor de constatare.

In timpul intocmirii documentelor de constatare, unul dintre conducatorii auto a acuzat dureri in zona capului si s-a deplasat la Spitalul Judetean Suceava pentru investigatii medicale.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 18.00, Florin A., de 21 de ani, din Adâncata, a condus autoturismul Opel pe strada Traian Vuia si nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un stâlp, ulterior fiind proiectat in autoturismul Peugeot care era condus din sens opus de Andrei C., de 36 de ani, din Suceava. Acesta a fost diagnosticat cu ,,contuzie coloană cervicală”.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche