Tânără care a vrut să se arunce de pe balcon după o ceartă cu iubitul, la Rădăuți, salvată de polițiști

Duminică, 2 ianuarie 2022, la ora 23.04, patrula de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o tânără vrea să se arunce de la balcon.

Ajunși la fața locului, la un bloc de pe strada 1 Mai, la etajul al doilea a fost observată o persoană de sex feminin care se afla pe pervazul geamului de la locuință, cu picioarele în afară, spunând că se aruncă pentru a scăpa de toate problemele.

Timp de zece minute tânăra a fost consiliată de către lucrătorii de poliție, într-un final fiind convinsă de către un polițist să intre în apartament.

Ulterior, la fața locului s-au prezentat un echipaj SMURD și unul de pompieri, ocazie cu care persoana în cauză a fost consultată preliminar de către medicul din cadrul SMURD, fiind apoi transportată la Spitalul Municipal Rădăuți. În urma consultului medicului de gardă din cadrul spitalului, tânăra de 36 de ani a fost transportată la secția Psihiatrie, unde a fost preluată de către medicul de gardă care a dispus internarea acesteia.

La fața locului a fost identificat apelantul, un localnic în vârstă de 30 de ani, care a relatat verbal faptul că în seara de 31 decembrie 2021 a avut un conflict verbal cu iubita lui, însă de atunci nu a mai purtat nicio discuție cu aceasta. În seara zilei de 02 ianuarie 2022, în jurul orelor 23.00, trecând întâmplător prin fața blocului de pe strada 1 Mai, a observat cum iubita lui se afla pe pervazul geamului, strigând că vrea să se arunce, iar tânărul a apelat atunci numărul de urgență 112.
Mai nouă Mai veche