Un bărbat din Fălticeni și-a tăiat gâtul cu cuțitul și s-a baricadat în apartament. Polițiștii au chemat pompierii să spargă ușa

Duminică, 16 ianuarie 2022, la ora 14.11, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că în parcarea blocului 8 de pe strada Aleea Nucului din municipiul Fălticeni este un bărbat tăiat la gât.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, Biroul Investigații Criminale, a constatat că este vorba despre un localnic cunoscut cu afecțiuni psihice, acesta fiind internat de mai multe ori în unități medicale de profil.

Duminică, pe fondul problemelor psihice și a faptului că nu mai urma tratamentul medical prescris de medic, în timp ce se afla în parcarea blocului în care locuiește bărbatul s-a tăiat la gât cu un cuțit, după care a urcat în apartamentul său, refuzând să permită accesul în interior.

A fost solicitat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, care a pătruns prin spargerea ușii de acces, găsindu-l pe bărbatul care sângera. 

Polițiștii au acordat victimei primul ajutor, imobilizând bărbatul și oprindu-i sângerarea. 

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Ambulanței Fălticeni, care i-au oferit acestuia ajutor medical și l-au transportat la Spitalul Municipal Fălticeni cu diagnosticul plagă tăiată partea dreaptă. 

Anchetatorii analizează acum oportunitatea internării victimei într-un centru psihiatric.
Mai nouă Mai veche