Petrecere încheiată la spital pentru un adolescent care a căzut de pe acoperișul unei pensiuni din Poiana Micului și a suferit multiple traumatisme la cap, mâini și picioare

Duminică, 16 ianuarie 2022, la ora 05.25, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un băiat a căzut de pe o casă.

La fața locului, lucrătorii de poliție au constatat că victima este un tânăr de 17 ani, din municipiul Suceava. Tânărul a declarat faptul că s-a cazat împreună cu mai mulți prieteni la Pensiunea Poiana Micului din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului.

În jurul orei 05,00, intenționând să facă o glumă față de prieteni, s-a urcat pe acoperișul unei anexe a pensiunii, de unde a alunecat și a căzut circa trei metri în gol, lovindu-se de sol.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale celui în cauză, fiind diagnosticat cu „traumatism prin cădere de la înălțime, traumatism cranio-facial, traumatism membru superior stâng, traumatism membru inferior drept”, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că nu există suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte de natură penală.
Mai nouă Mai veche