VIDEO Jaf armat la o cafenea din Iaslovăț! Vânzătoare amenințată cu pistolul de un tânăr care a golit de bani casa de marcat

Un jaf armat a avut loc luni seară într-o cafenea din comuna Iaslovăț, județul Suceava, unde un tânăr a sustras aproximativ 2.000 de lei din casa de marcat după ce a amenințat-o pe vânzătoare cu un pistol. 

Incidentul s-a produs luni seară, în jurul orei 20:30, la Krew Coffe Iaslovăț și a fost suprins de camerele de supraveghere. 

Pe imagini se observă cum un bărbat de aproximativ 25-30 ani, cu constituție atletica, îmbrăcat cu o geacă de iarnă, având gluga trasa pe cap și purtând masca sanitară de protecție, a pătruns singur în cafenea, a scos un obiect care are forma unui pistol și a amenințat-o pe vânzătoare. Tânăra s-a retras lăsând casa de marcat deschis, iar individul a sustras aproxmiativ 2.000 lei din din casă de marcat după care părăsește incinta pe jos, deplasându-se în partea dreaptă a unității economice.

Vânzătoarea, în stare de panică, a sesizat poliția la 112. 

Au intervenit echipaje de la Poliția orașului Milișăuți și Servicul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava care au audiat martorii și au inițiat investigații pentru prinderea suspectului. 

Vânzătoarea nu a putut oferi date suplimentare cu privire la individ. 

La acest moment al anchetei se ia în calcul faptul că cel mai probabil obiectul folosit pentru amenințare nu ar fi o armă veritabilă, ci ar putea fi o bricheta argintie tip pistol.

Mai nouă Mai veche